Vi har mere end 15 års erfaring | Stolt medlem af Danmarks hurtigste erhvervs byggeri

Wirekæring

Wireskæring

Wireskæring er lidt i samme kategori som vægskæring når det kommer til forskellige typer af diamantskæring. Dog har denne metode nogle fordele, der kan gøre denne skæremetode til den mest optimale til dit projekt. Med wireskæring kan vi stort set skære igennem allr tykkelser. Desuden kan vi forhindre det værste støj og vibrationer under arbejdet. Dette er en optimal løsning, hvis projektet skal udføres på et hospital, en skole eller andre steder, hvor for meget støj helst ikke skal forekomme. Ligeledes er metoden optimal, hvis vibrationer kan skade resterende dele af bygningen. Her kræver det, at vi kan få tilgang til begge sider af emnet, da vi borer et hul på ca 10-20 mm igennem emnet, hvorefter vi kan pågynde wireskæringen. Skal du have boret runde huller i murvæg, betonvæg eller granit, hvor støj gerne må forekomme, henviser vi til betonboring. Skal du have skåret firkantede huller til døre, porte, vinduer eller lignende, henviser vi til betonskæring. Er du usikker på hvilken type diamantskæring der passer til dit projekt? Kontakt os – så hjælper vi dig på rette vej og kommer gerne med et tilbud

Wireskæring er lidt i samme kategori som vægskæring når det kommer til forskellige typer af diamantskæring. Dog har wireskæring nogle fordele, der kan gøre denne skæremetode til den mest optimale til dit projekt. Når vi anvender wireskæring, kan vi forhindre støj og vibrationer under arbejdet. Dette er en optimal løsning, hvis projektet skal udføres på et hospital, en skole eller andre steder, hvor for meget støj helst ikke skal forekomme. Ligeledes er wireskæring optimalt, hvis vibrationer kan skade resterende dele af bygningen. Ved wireskæring kræver det, at vi kan få tilgang til begge sider af emnet, da vi borer et hul på ca 10-20 mm igennem emnet, hvorefter vi kan pågynde wireskæringen.

Wireskæring eller anden type af diamantskæring?

Wireskæring tilbyder vi typisk til dig der skal have skåret eller fjernet et større emne samt projekter, hvor støj og vibrationer skal nedsættes.

Typiske wireskærings opgaver kan være:

  • Fjernelse af store emner
  • Skæring i store tykkelse uden overskæringer i hjørner
  • Friskæring af hele eller delvise nedbrydninger
  • Fjernelse af store fundamenter og elementer

Fandt du ikke hvad du søgte? Kontakt os, så hjælper vi dig! Du er velkommen til at udfylde formularen nedenfor, eller ringe til os på tlf.: 26 87 01 61. 

Boremanden – din erfarne samarbejdspartner

Boremanden tilbyder sin service i hele landet. Vi har mere end 15 års erfaring inden for faget, og har hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder, herunder Shell og hotelkæden Cabinn. Med diamantskæring får du et så præcist snit, at du let kan komme videre med dit projekt. Vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig.

Boremanden er stolt medlem af Danmarks Hurtigste Erhvervs Byggeri. Dermed kan du være sikker på, at få et flot, hurtigt og tilfredsstillende resultat.

Skal du have udført diamantskæring på institutioner, eller er du i tvivl om tykkelsen på emnet kræver wireskæring? Kontakt os på denne formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Har du brug for yderligere information vedrørende betonboring eller hulboring, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi arbejder i hele landet og er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt. Du kan kontakte os ved at udfylde nedestående formular, ringe til os på tlf.: 26 87 01 61 eller sende os en mail på info@boremanden.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.