Vi har mere end 15 års erfaring | Stolt medlem af Danmarks hurtigste erhvervs byggeri

Ekspertise | Effektivitet

Om Boremanden – alt i diamant- og rilleskæring

Om Boremanden - alt i diamant- og rilleskæring

Boremanden blev stiftet i 2012 af Lars Starning. Målet var at udføre alle former for bore- og skærearbejde i Syd- og Sønderjylland – heriblandt rilleskæring. Siden hen har firmaet vokset sig større, og tilbyder nu sin ekspertise i hele Danmark. om boremanden

Med flere medarbejdere tilbyder Boremanden alle former for bore- og skærearbejde i hele Danmark. Boremanden har ry for at ordne alle projekterne fuldt ud til kundernes tilfredshed – både private og erhverv.

Ikke nok med det, er ekspertise og effektivitet to ting der går igen hos Boremanden. I 2019 blev Boremanden stolt leverandør til  DHEB – Danmarks Hurtigste Erhverv Byggeri.

Boremanden anvender alle former inden for kategorien diamantskæring – heriblandt Gulv- og asfaltskæring, betonskæring, betonboring, vægskæring og wireskæring. Diamantskæring betyder, at vi anvender diamantbelagte klinger, når vi udfører vores bore- og skærearbejde. Det har givet Boremandens kunder fejlfrie resultater og 100% tilfredshed – heriblandt kunder som hotelkæden Cabinn, CJ anlæg, Egil Rasmussen, VVS Søberg, Kemp & Lauritsen, Bravida og mange flere.

Boremanden blev stiftet i 2012 af Lars Starning med henblik på at udføre alle former for bore- og skærearbejde i Syd- og Sønderjylland - heriblandt rilleskæring. Siden hen har firmaet vokset sig større og tilbyder nu sin ekspertise i hele Danmark.  Med flere medarbejdere tilbyder Boremanden alle former for bore- og skærearbejde og har ry for at ordne alle projekterne fuldt ud til kundernes tilfredshed - både private og erhverv.  Ikke nok med det, er ekspertise og effektivitet to ting der går igen hos Boremanden. I 2019 blev Boremanden stolt leverandør til  DHEB - Danmarks Hurtigste Erhverv Byggeri.  Boremanden anvender alle former inden for kategorien diamantskæring - heriblandt rilleskæring, betonskæring, betonboring, vægskæring og wireskæring. Diamantskæring betyder, at vi anvender diamantbelagte save, når vi udfører vores bore- og skærearbejde. Det har givet Boremandens kunder fejlfrie resultater og 100% tilfredshed - heriblandt kunder som hotelkæden Cabinn, CJ anlæg, Egil Rasmussen, VVS Søberg, Kemp & Lauritsen, Bravida og mange flere.

Boremanden tilbyder sin ekspertise til både private og erhverv i hele landet. Kan vi hjælpe dig?

Står du midt i et projekt, og har brug for at komme videre? Boremanden tilbyder alt inden for diamantskæring til både private og erhverv. Vi opererer i hele landet, og tager gerne en snak om projektet. På den måde, kan vi sætte os ind i opgaven, og rådgive dig om de forskellige bore- og skære muligheder der findes til netop dit projekt. Herefter medbringer vi det udstyr der skal til, for at give dig et 100% fejlfrit resultat. Med vores dimantklinger, bliver resultat så prævist, at du let kan fortsætte med dit projekt.

Har du spørgsmål til dit projekt, brug for rådgivning eller lignende? Kontakt os idag – vi er eksperter indenfor branchen og vi vil være glade for at kunne hjælpe dig.