Vi har mere end 15 års erfaring | Stolt medlem af Danmarks hurtigste erhvervs byggeri

Væg- og betonskæring

Væg- og betonskæring

Vi hos boremanden har masser erfaring indenfor væg- og betonskæring. Betonskæring er typisk den type skæring der anvendes hyppigst, når man skal have skåret et firkantet stykke væg ud for at indsætte døre, vinduer, porte og lignende. Boremanden har flere forskellige save og kan derfor tilbyde betonskæring i stort set alle vægtykkelser. Vores traditionelle vægsave kan skære 72 cm. Skal du have skåret i en dybere væg, anvender vi en wiresav. For at gøre det nemmest muligt for dig, kan du kontakte os på nedestående formular og fortælle lidt om dit projekt, samt hvor dybt materialet er – så finder vi den rette sav frem og udfører dit projekt. Betonskæring er en skæremetode, der kan anvendes i alle hårde materialer.

Vil du undgå det støj og de vibrationer som vægsaven medfører under arbejdet, henviser vi til wireskæring.

Vi hos boremanden har masser erfaring indenfor væg- og betonskæring. Betonskæring er typisk den type skæring der anvendes hyppigst, når man skal have skåret et firkantet stykke væg ud for at indsætte døre, vinduer, porte og lignende. Boremanden har flere forskellige save og kan derfor tilbyde betonskæring i stort set alle vægtykkelser. Vores traditionelle vægsave kan skære 72 cm. Skal du have skåret i en dybere væg, anvender vi en wiresav. For at gøre det nemmest muligt for dig, kan du kontakte os på nedestående formular og fortælle lidt om dit projekt, samt hvor dybt materialet er - så finder vi den rette sav frem og udfører dit projekt. Betonskæring er en skæremetode, der kan anvendes i alle hårde materialer.  Vil du undgå det støj og de vibrationer som vægsaven medfører under arbejdet, henviser vi til wireskæring.

Hvornår gør væg- og betonskæring sig gældende? 

Denne type bore- og skærearbejde gør sig typisk gældende, til dig der skal have skåret et stykke væg ud, indsat en dør, en port eller et vindue.

Typiske arbejdsopgaver kan være vægskæring til:

  • Huller til døre og vinduer
  • Huller til porte
  • Fjernelse af vægge
  • Fjernelse af fundamenter
  • Fjernelse af sokler

Skal du have boret huller eller fjernet en væg? Kontakt os på denne formular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.