Vi har mere end 15 års erfaring | Stolt medlem af Danmarks hurtigste erhvervs byggeri

Væg- og betonskæring

Væg- og betonskæring

Vi hos boremanden har masser erfaring indenfor væg- og betonskæring. Betonskæring er typisk den type skæring der anvendes hyppigst, når man skal have skåret et firkantet stykke væg ud for at indsætte døre, vinduer, porte og lignende. Boremanden har flere forskellige save og kan derfor tilbyde betonskæring i stort set alle vægtykkelser. Vores traditionelle vægsave kan skære 72 cm. Skal du have skåret i en dybere væg, anvender vi en wiresav. For at gøre det nemmest muligt for dig, kan du kontakte os på nedestående formular og fortælle lidt om dit projekt, samt hvor dybt materialet er – så finder vi den rette sav frem og udfører dit projekt. Betonskæring er en skæremetode, der kan anvendes i alle hårde materialer.

Skal du have boret huller i væggen til runde vinduer, kabeltrækningen, ventilationer eller andet, henviser vi til betonboring. Skal du have boret huller, fjernet et element eller skåret i hårde materialer på en insitution, hvor støj og vibrationer skal være minimalt? I såfald henviser vi til wireskæring.

Vi hos boremanden har masser erfaring indenfor væg- og betonskæring. Betonskæring er typisk den type skæring der anvendes hyppigst, når man skal have skåret et firkantet stykke væg ud for at indsætte døre, vinduer, porte og lignende. Boremanden har flere forskellige save og kan derfor tilbyde betonskæring i stort set alle vægtykkelser. Vores traditionelle vægsave kan skære 72 cm. Skal du have skåret i en dybere væg, anvender vi en wiresav. For at gøre det nemmest muligt for dig, kan du kontakte os på nedestående formular og fortælle lidt om dit projekt, samt hvor dybt materialet er - så finder vi den rette sav frem og udfører dit projekt. Betonskæring er en skæremetode, der kan anvendes i alle hårde materialer.  Vil du undgå det støj og de vibrationer som vægsaven medfører under arbejdet, henviser vi til wireskæring.

Hvornår gør væg- og betonskæring sig gældende? 

Denne type bore- og skærearbejde gør sig typisk gældende, til dig der skal have skåret et stykke væg ud, indsat en dør, en port eller et vindue.

Typiske arbejdsopgaver kan være vægskæring til:

  • Huller til døre og vinduer
  • Huller til porte
  • Fjernelse af vægge
  • Fjernelse af fundamenter
  • Fjernelse af sokler

Fandt du ikke hvad du søgte? Kontakt os, så hjælper vi dig! Du er velkommen til at udfylde formularen nedenfor, eller ringe til os på tlf.: 26 87 01 61. 

Boremanden – din erfarne samarbejdspartner

Diamant- og betonskæring er Boremandens ekspertise, og tilbyder sin service i hele landet. Vi har mere end 15 års erfaring inden for faget, og har hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder, herunder Shell og hotelkæden Cabinn. Med diamantskæring får du et så præcist snit, at du let kan komme videre med dit projekt. Vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig, og tilbyder Danmarks bedste service.

Boremanden er stolt medlem af Danmarks Hurtigste Erhvervs Byggeri. Dermed kan du være sikker på, at få et flot, hurtigt og tilfredsstillende resultat.

Skal du have skåret i murvæg, betonvæg eller granit? Kontakt os på denne formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Har du brug for yderligere information vedrørende betonboring eller hulboring, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi arbejder i hele landet og er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt. Du kan kontakte os ved at udfylde nedestående formular, ringe til os på tlf.: 26 87 01 61 eller sende os en mail på info@boremanden.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.