Vi har mere end 15 års erfaring | Stolt medlem af Danmarks hurtigste erhvervs byggeri

Betonboring

Betonboring - hvad er det?

Betonboring eller hulboring anvendes, når man skal have boret et hul i en betonvæg, murvæg eller andet hårdt materiale, hvor andet værktøj ikke rækker til opgaven. Når vi udfører betonboring, opnår du et fejlfrit resultat, idet boringen sker med diamantbor. Tidligere anvendte man ægte diamanter på klingerne, men idag er de kunstigt fremstillet – dog stadigvæk med samme styrke og evne som var de ægte. Denne boreform garantere dig et præcist 100% hul i væggen. 

Hulboring og betonboring kan udføres i stort set alt slags hårde materialer – inklusiv asfalt. Det eneste det kommer an på, er størrelsen på hullet samt hvor boringen skal udføres – her gør det sig nemlig gældende, om vi skal bruge en cirkelsav eller en wiresav. Størrelsen på hullerne kan være mellem ø15 mm og ø1000 mm. Skal du have boret huller på en størrelse over ø1000 mm, anvender vi en cirkelsav.

Betonboring kan gøres i alle hårde materialer – vådt og tørt – og kan udføres fra alle vinkler: vandret, lodret og skråt. 

Boringen gøre sig gældende til runde huller. Skal du have lavet firkantet huller til døre, vinduer eller lignende, henviser vi til betonskæring. Skal du have skåret i gulv, henviser vi til gulv- og asfaltskæring

 

Betonboring eller hulboring anvendes, når man skal have boret et hul i en betonvæg, murvæg eller andet hårdt materiale, hvor andet værktøj ikke rækker til opgaven. Når vi udfører betonboring, opnår du et fejlfrit resultat, idet boringen sker med diamantbor. Tidligere anvendte man ægte diamanter på klingerne, men idag er de kunstigt fremstillet - dog stadigvæk med samme styrke og evne som var de ægte. Denne boreform garantere dig et præcist 100% hul i væggen.   Hulboring og betonboring kan udføres i stort set alt slags hårde materialer - inklusiv asfalt. Det eneste det kommer an på, er størrelsen på hullet samt hvor boringen skal udføres - her gør det sig nemlig gældende, om vi skal bruge en cirkelsav eller en wiresav. Størrelsen på hullerne kan være mellem ø15 mm og ø1000 mm. Skal du have boret huller på en størrelse over ø1000 mm, anvender vi en cirkelsav.  Betonboring kan gøres i alle hårde materialer - vådt og tørt - og kan udføres fra alle vinkler: vandret, lodret og skråt. Boringen er til for runde huller.  Skal du have lavet firkantet huller til døre, vinduer eller lignende, henviser vi til betonskæring. Skal du have skåret i gulv, henviser vi til gulv- og asfaltskæring.

Hvornår gør betonboring og hulboring sig gældende? 

Betonboring og hulboring gør sig typisk gældende, til dig der skal have lagt rørgennemføringer, ventilationer og skorstene.

Typiske projekt opgaver kan være:

  • Ventilations installationer
  • Runde vinduer
  • Skorsten
  • Kabler
  • Rør installationer
  • Riller til gulvvarme

Fandt du ikke hvad du søgte? Kontakt os, så hjælper vi dig! Du er velkommen til at udfylde formularen nedenfor, eller ringe til os på tlf.: 26 87 01 61. 

Boremanden – din erfarne samarbejdspartner

Hos Boremanden sætter vi altid kunden i fokus. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit resultat, så du kan kommer videre med dit projekt. Derfor er vores medarbejdere altid opdateret med de nyeste metoder inden for diamantbranchen, og er altid kvalitetsbevidste. Boremanden er stolt medlem af Danmarks Hurtigste Erhvervs Byggeri. Dermed kan du være sikker på, at få et flot, hurtigt og tilfredsstillende resultat.

Ønsker du hjælp med dit projekt? Kontakt os på denne formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Har du brug for yderligere information vedrørende betonboring eller hulboring, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi arbejder i hele landet og er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt. Du kan kontakte os ved at udfylde nedestående formular, ringe til os på tlf.: 26 87 01 61 eller sende os en mail på info@boremanden.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.