Vi har mere end 15 års erfaring | Stolt medlem af Danmarks hurtigste erhvervs byggeri

Gulv- og asfaltskæring

Gulv- og asfaltskæring

Der findes flere grunde til, at diamantskæring er relevant til de fleste projekter, der skal have udført gulv- eller asfaltskæring. Vigtigst er dog at kende til teknikken, for at opnå en forståelse for, hvorfor man bør anvende diamantskæring til opgaven. Når vi udfører gulv- og asfaltskæring, foregår det med en maskine der kører henover gulvet. Fastsat maskinen er en roterende klinge, der skærer med diamanter. Under arbejdet skal der tilsluttes el og vand.

Denne form for skærearbejde giver dig præcise mål – og dermed det bedste resultat. Metoden giver ingen vibrationer i materialet – og du slipper for efterfølgende rengøring, da vandet sørger for, at støvet ikke spreder sig overalt.

 

Hvornår gør gulv- og asfaltskæring sig gældende? 

Denne type skæring er til dig, der skal have lagt objekter i et allerede belagt gulv eller skal have fjernet et stykke gulv eller. Skærearbejdet kan gøres i ny og gammel beton samt asfalt.

Typiske arbejdsopgaver kan være gulvskæring til:

  • Ventilations installationer
  • El installationer
  • Elevatorer
  • Rør
  • Renovering af kloak
  • Kloakrør

Fandt du ikke hvad du søgte? Kontakt os, så hjælper vi dig! Du er velkommen til at udfylde formularen nedenfor, eller ringe til os på tlf.: 26 87 01 61. 

Boremanden – din erfarne samarbejdspartner

Gulv- og asfaltskæring kræver en høj præcision, da klingerne kan skære igennem alt. Skal du have udført gulv eller asfaltskæring, er det vigtigt, at der er tilgang til el og vand. Fordelen med vandet er, at det samler støvet. Dermed undgår du at have støv overalt. Vores medarbejdere er eksperter inden for denne type af skæring, og vi er stolte medlemmer af Danmarks Hurtigste Erhvervs Byggeri. Dermed kan du være sikker på, at få et flot, hurtigt og tilfredsstillende resultat og altid til en konkurrencedygtig pris.

Skal du have skåret i gulv eller asfalt? Kontakt os på denne formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Har du brug for yderligere information vedrørende betonboring eller hulboring, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi arbejder i hele landet og er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt. Du kan kontakte os ved at udfylde nedestående formular, ringe til os på tlf.: 26 87 01 61 eller sende os en mail på info@boremanden.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.